Добредојдовте на официјалната web страница на
МАККОНТРОЛ ДОО - Скопје

 

МАККОНТРОЛ ДОО - Скопје, е приватно, независно и невладино претпријатие формирано 1989 год.
Претпријатието е сместено во сопствен деловен простор, соодветно опремен за консултантска, лабораториска и инспекциска дејност, во централното градско подрачје на Скопје.
Во МАККОНТРОЛ е вработен високо стручен кадар со долгогодишно работно искуство во областа.

МАККОНТРОЛ има:

  • имплементиран и сертификуван Систем за управување со квалитет, според стандардот ISO 9001,
  • имплементиран и сертификуван Систем за управување со животна средина ISO 14001,
  • имплементиран и сертификуван Систем за безбедност и здравје при работа OHSAS 18001,
  • акредитирана лабораторија, според стандардот ISO 17025,
  • овластувања за вршење стручни работи за безбедност при работа
  • овластување за вршење на контрола на квалитетот на земјоделските и прехрамбените производи во надворешно трговскиот промет
View the embedded image gallery online at:
http://makkontrol.com.mk/#sigFreeIde8237c1ea9

View the embedded image gallery online at:
http://makkontrol.com.mk/#sigFreeId87fed09816

Макконтрол ги врши следните услуги :

Консалтинг
 

Консалтинг

Консултантски услуги при воведување на системи за менаџмент, во сите области на процесно производство, јавен сектор и услуги.

Лабораториски
испитувања

Лабораториски испитувања

Лабораторијата на МАККОНТРОЛ е акредитирана согласно стандардот ISO 17025 од страна на ИАРМ.

Инспекција
на стоки

Инспекција на стоки

Инспекциските услуги, МАККОНТРОЛ ги извршува во согласност со стандардот ISO 17020.

Безбедност
 

Безбедност

МАККОНТРОЛ е овластена организација за вршење стручни работи за безбедност и здравје при работа од страна на Министерство за труд и социјална политика

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Map Data
Map data ©2018 Google
 
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google
 
 
Map
Satellite

Костурски Херои 66  (29 Ноември 66)
1000 Скопје Тел/Факс: +389 (2) 311 66 60
Република Македонија E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.