MAKKOНТРОЛ ДОО Скопје

  •  ТЕЛЕФОН / ФАКС:   +389 (2) 311 66 60
  •   E-MAIL:   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •  АДРЕСА : Костурски Херои 66  (29 Ноември 66)
                       1000 Скопје
                       Република Македонија

Контакт информации

Име и презиме:

 

Е-mail адреса:

 

Мобилен тел.:

Влатко Кувенџиски
директор

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

+389 75 415 981

Светлана Каневче
стручен соработник

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

+389 75 338 950

Антоние Димитровски

 

аОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

+389 75 393 124

Лилјана Пеовска

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

+389 75 415 982

Славјан Тошевски

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

+389 75 390 557

Надица Смилевска

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

+389 75 431 825

Ирена Арсовска

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

+389 70 337 688

Весна Велјаноска

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

+389 78 406 467

Иво Каневче

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

+389 75 426 950